We geloven dat huisdieren familie zijn en meer verdienen

Van 1 huisdier houden zal de wereld niet veranderen, maar voor die ene huisdier wel.

Onze Introductie

We kunnen ze tevreden houden

De hond is een gedomesticeerde afstammeling van de wolf. Ook wel de huishond genoemd, het is afgeleid van de uitgestorven Pleistocene wolf, en de moderne wolf is het naaste levende familielid van de hond.

Hoe zou je zelf het best een hond kunnen helpen? 

Het adopteren van een hond uit een asiel is een geweldige manier om een hond in nood te helpen en een liefdevol thuis te bieden.

Door regelmatig met uw hond te wandelen en te spelen, kunt u bijdragen aan hun fysieke en mentale welzijn en het ontwikkelen van een sterke band tussen u beiden.

Het bieden van regelmatige veterinaire zorg, waaronder vaccinaties en controle van de gezondheid, is essentieel om uw hond gezond te houden en mogelijke gezondheidsproblemen op te sporen en te behandelen.

Vol Diagnostiek

Er is een breed scala aan diagnostische tests die dierenartsen gebruiken.

Bekroonde Dienst

De Dogs Award is een jaarlijkse alternatieve prijs die wordt uitgereikt…

Honden Fokken

Verantwoordelijke fokkers houden rekening met zowel het temperament als de gezondheid…

Hond Opleiding

Hondentraining is de toepassing van gedragsanalyse die gebruik maakt van de omgevingsgebeurtenis…

Onze Activiteiten

We gaan alle huisdieren echt blij maken.

We geloven ook dat we verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van de veiligheid en het welzijn van alle huisdieren. Of u nu op zoek bent naar producten, diensten of informatie over de zorg voor uw huisdier, wij zijn er om u te helpen. Bekijk onze website voor meer informatie en neem contact met ons op als u vragen heeft. We kijken ernaar uit om u en uw huisdier te helpen!